Samen Kerst vieren! Kom je ook?

Category: Nieuws,

De Baptistengemeente te Leiden wil samen met buurt- en streekgenoten Kerst, het feest van de geboorte van Jezus Christus vieren. Hét geschenk voor álle mensen in álle omstandigheden van het leven. Iedereen word uitgenodigd om de Kerstnachtdienst en/of het familiekerstfeest bij te wonen.

kerst2Kerstnachtdienst
Op dinsdag 24 december gaan de deuren om 20.30 uur open voor de Kerstnachtdienst (aanvang 21.00 uur). Dit jaar verzorgt Johan de Ridder de overdenking en koor ‘Chir Chadas’ uit Rijnsburg zal een aantal kerstnummers ten gehore brengen. Tussendoor zullen we samen bekende kerstliederen zingen en na afloop van de dienst is er koffie en warme choco met wat lekkers.

Familiekerstfeest
kerst3Woensdag 25 december krijgt de viering van Kerst een vervolg met het familiekerstfeest. Deze dienst vangt aan om 10.30 uur. Het programma bevat muziek m.m.v. de eigen band, een toneelstuk, een overdenking en wordt verder gevuld met inbreng van zowel kinderen, tieners en ouderen. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er kinderopvang aanwezig. Na de dienst is er gelegenheid om samen verder te praten onder het genot van koffie met een kersttraktatie.

Beide diensten vinden plaats in de Kooikapel, Driftstraat 49a te Leiden en de toegang is voor alle diensten gratis.

Samen kerst vieren! We kijken uit naar je komst.