Mijn hart is onrustig tot het rust vindt bij God

Category: Nieuws,

Midden in de buurt de Kooi in Leiden staat ons kerkgebouw "de Kooikapel" waar we als gemeente samenkomen.

Vanaf vandaag staat er de volgende tekst op de ramen:

“Mijn hart is onrustig tot het rust vindt bij God”

Als je om je heen kijkt dan leven we in een onrustige wereld. Browse eens naar een willekeurige nieuws website, bekijk het journaal op tv of sla een krant open en de ellende komt met grote stappen je leven binnen. Het lijkt soms wel of de wereld in brand staat en er nog maar weinig ruimte is voor hoop.

Kooikapel LeidenMisschien woon of werk je in de Kooi of in een andere wijk in Leiden en loop je regelmatig langs ons gebouw “de Kooikapel” en voel je jezelf ook onrustig, onveilig of onzeker. Wat voor een toekomst ga ik tegemoet? In wat voor een wereld groeien mijn kinderen straks op? Misschien heb je een heftige periode achter de rug óf zit je er nog midden in. Of misschien heb je de moed wel opgegeven en probeer je er maar het beste van te maken, want beter zal het toch niet worden…

Dan daag ik je uit om God een kans te geven in je leven. In de Bijbel staat de volgende tekst:

“Ik ken de gedachten die ik over jou heb in mijn hart. Het zijn gedachten van vrede en niet van kwaad, om jou toekomst en hoop te geven. Als je Mij aanroept en tot Mij bidt zal Ik naar je luisteren. Je zult Mij zoeken en vinden, wanneer je naar Mij zult vragen met heel je hart. Ik zal door jou gevonden worden!” (Jeremia 29:11-14)

Laat jezelf aan God zien door heel eenvoudig met heel je hart aan Hem te vragen of Hij je wil vinden. Hij kan je liefde, kracht en Goddelijke rust geven als je Hem zoekt. Vind je dat lastig? Stap dan eens over de kerkdrempel en vraag iemand om je te helpen. Je staat er niet alleen voor in je zoektocht. We hopen je snel te ontmoeten.