kerkgebouwElke zondag komen we om 10.00 uur bij elkaar in de Kooikapel. Deze samenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk, jong en oud, christen en niet christen. De sfeer is ongedwongen en ondanks het feit dat we in een oude kerk bij elkaar komen, zijn ´de drempels´ laag. Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven.

Samenkomst
kerkdienstDe samenkomst is het hoogtepunt van de week, iets waar we naar toeleven. Het bestaat uit meerdere facetten. Door middel van gebed en muziek richten we ons op God. Onder leiding van de muziekband zingen we veel eigentijdse liederen uit de Opwekkingsbundel, en af en toe klinken er echte “liederen van de Baptisten” uit het oude kerkorgel. In de toespraak wordt de Bijbel uitgelegd en krijg je handvatten hoe je zaken in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Zo zijn we na de dienst weer geïnspireerd, bemoedigd en gezegend door de boodschap die God ons wil meegeven.

Elke eerste zondag van de maand vieren we het Avondmaal. Enkele keren per jaar hebben mensen de gelegenheid om zich te laten dopen of is er de gelegenheid om pasgeboren kinderen in de samenkomst op te dragen.

Kinderenzondagschool
De kinderen hebben hun eigen dienst. De jongste kinderen kunnen elke week naar de crèche en de kinderen van de basisschool hebben tijdens de samenkomsten wekelijks hun eigen programma op de zondagsschool.

Samen ontmoeten
Na afloop van de samenkomst is er koffie en thee. Ben je bij ons te gast, dan ontmoeten we je graag in een van de bijzalen om even na te praten. Achter in de kerk staat overigens altijd een nazorgteam klaar, dat met je kan praten of bidden over onderwerpen die je op het hart liggen.

Voor het eerst bij ons?
koffie
Een samenkomst is een mooie gelegenheid om ons beter te leren kennen. Je bent van harte uitgenodigd om bij ons aan te schuiven. De mensen van het welkomstteam helpen je graag op weg bij eventuele vragen. Kom je al wat langer en ben je deel van onze gemeente? Dan kun je hier lid worden of een kennismakingsgesprek aanvragen.