Op zondagmorgen gaan de kinderen tijdens de samenkomst altijd naar de crèche of de zondagsschool. De kinderen vormen een belangrijke groep binnen onze gemeente. Wij willen niets liever dan dat ze op een laagdrempelige manier Jezus leren kennen en begrijpen dat ze bij Hem waardevol en geliefd zijn. Er wordt goed voor ze gezorgd, zo kun je zelf met een gerust hart in de samenkomst zitten.

crecheCrèche (0-3 jaar)
Ons gebed is dat de liefde voor Jezus bij de kleinsten mag beginnen! Daarom staan onze enthousiaste crècheleidsters elke zondagmorgen klaar om de baby's en de peuters liefdevol op te vangen bij de Lammetjes. Er zijn altijd minimaal twee leidsters aanwezig.

Op de crèche is voldoende speelgoed aanwezig. De kinderen kunnen veilig spelen, ze luisteren naar een verhaaltje en een muziekje en ze krijgen lekker drinken met een koekje. Als afsluiting eten we altijd rozijntjes.

Ben je een zondag bij ons te gast, dan is je kind vanaf 9:45 uur van harte welkom bij de Lammetjes! Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.


zondagschool2Zondagschool (4-12 jaar)
“Het is hier gewoon leuk.” “Je kunt vriendjes maken.” “Ik heb heel veel geleerd over Jezus!” “We doen met Kerst en Pasen vaak toneelstukjes.”

De kinderen van de basisschoolleeftijd gaan op zondagmorgen graag naar de zondagschool toe. Omdat we ze van jongs af willen laten weten dat ze erbij horen, zitten de kinderen nog bij hun ouders als de samenkomst begint. Na het kinderlied, dat we samen met hen zingen en het gebed speciaal voor de kinderen, gaan ze de zaal uit en worden ze in twee groepen verdeeld: De Schatgravertjes (4-8 jaar) en De Leeuw van Juda-groep (8-12 jaar).

De zondagschool is kindgericht, trouw aan de Bijbel, actief, eigentijds en creatief. We vinden het belangrijk dat de kinderen ontdekken dat Jezus van hen houdt en dat Hij je graag wil leren kennen. Je mag er zijn en bent een parel in Zijn hand.

zondagschool3Verhalen over Abraham, het volk Israël, Jezus samen met de discipelen en lessen van Paulus zijn voorbeelden van een aantal onderwerpen waar de leid(st)ers het samen met de kinderen over hebben. Vaak zingen de kinderen samen, maken ze een knutsel over het onderwerp en/of doen ze een spel.

Het is super om zo met elkaar te zijn, dus laat je kind vooral meedoen. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn heel erg welkom. Wil je meer weten?  Bezoek een samenkomst of neem contact met ons op.