blijAlpha-cursus
Is er meer? Wie is Jezus? Bidden, hoe werkt dat en waarom zou ik het doen? En hoe relevant is het christelijk geloof nou? Zijn dit vragen die je aanspreken, dan is de Alpha-cursus misschien wat voor jou.

Op de Alpha-cursus ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus duurt ongeveer tien weken: één avond per week en een weekend. Elke avond start met een maaltijd: een leuke manier om je medecursisten en cursusleid(st)ers te leren kennen. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding over één van de vijftien onderwerpen. Daarna praat je door over het onderwerp. Natuurlijk kun je dan al je vragen stellen of je eigen ideeën over het onderwerp laten horen.

Op de website van Alpha-cursus Nederland vind je meer informatie, maar lees je ook wat anderen van de cursus vonden. Wil je zelf meedoen in Leiden of een keer komen kijken of de cursus iets voor jou is? Twijfel niet en stuur ons een bericht.

raam_detail2Introductiecursus
Kom je al een tijdje naar de samenkomsten en wil je wel eens wat meer over onze gemeente weten, dan kun je deelnemen aan de introductiecursus.  De cursus is bedoeld voor diegenen die pas gedoopt zijn of nadenken over het lidmaatschap, maar is ook geschikt als je meer wilt weten over de geschiedenis, de geloofsbelijdenis en de werkwijze van de Baptistengemeente Leiden.

Wil je weten wanneer de volgende introductiecursus is? Of wil je jezelf opgeven? Stuur ons een bericht.

Bijbelstudiecursussen
Door het jaar heen organiseren we interessante Bijbelstudiecursussen en thema-avonden.  Houd de agenda in de gaten voor de data, onderwerpen en sprekers.